Consument besteedt meer aan duurzaam voedsel

Onlangs schreef Vakblad Voedingsindustrie over de opkomst van duurzaam voedsel. In 2018 kochten huishoudens voor 4,9 miljard euro aan dier- en milieuvriendelijk geproduceerd voedsel, een stijging van 7% t.o.v. 2017. Duurzamer geproduceerd voedsel is voor de consument herkenbaar als het een duurzaamheidskenmerk heeft. Het grootste marktaandeel is weggelegd voor eieren en vis; circa 40% van alle verkochte eieren en vis was duurzaam.

Maar hoe ver gaan we in het thema duurzaamheid? Bij Prodoor nemen we dit onderwerp heel serieus. Prodoor is milieubewust door actief te zijn met het adviseren van energiebesparende, veilige en duurzame deuroplossingen voor gebruik in de voedingsindustrie. Ons assortiment draagt zelfs bij aan BREEAM classificaties.

Als u ook gevoel heeft bij het milieu, de consument meer wilt bieden dan enkel duurzaam voedsel en ook de achterliggende processen wilt verduurzamen én de zorg deelt over welke wereld we achterlaten, zal het volgende u zeer aanspreken. Maak gebruik van onze “groene deal”: 5% korting op de aankoop van een industriële deur of deuroplossing inclusief installatie i.c.m. een 5 jarig onderhoudscontract vermeerderd met de Prodoor recycle creditcard. De Prodoor recycle creditcard geeft u recht op gratis demontage, gratis verwijderen en gratis recyclen van een industriële deur of oplossing bij het bereiken van het einde van de technische levensduur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Lees meer over duurzaamheid op onze website of op de website van Vakblad Voedingsindustrie.

CONTACT OPNEMEN
2019-12-16T10:50:23+00:00