Goede voornemens in 2020!

Namens het gehele Prodoor team wensen wij u een gelukkig 2020! Een goede start van het nieuwe jaar met veilige en duurzame deuroplossingen van Prodoor. Bij Prodoor helpen we u graag met goede voornemens!

Zowel productveiligheid als voedselveiligheid zijn belangrijke pijlers in het nieuwe jaar. Zo schreef het Vakblad Voedingsindustrie enkele dagen geleden over de “goede voornemens” van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA gaat in 2020 extra capaciteit inzetten voor het toezicht op productveiligheid en mestcontroles. Ook zet de NVWA extra mensen in om meldingen op het gebied van voedselveiligheid sneller op te kunnen pakken. Alleen al voor de keuring van producten van dierlijke oorsprong wordt een toename van circa 30% van het aantal controles verwacht.

Prodoor sluit zich geheel aan bij deze aanpak en weet als geen ander hoe belangrijk product- en voesdselveiligheid is. Prodoor is altijd en overal betrokken en actief in de volledige voedselketen. Dit is ook de reden waarom wij gecontroleerd kunnen bijdragen aan voedselveiligheid, hygiëne en steun geven aan dierenwelzijn. Voor Prodoor is product- en voedselveiligheid vanzelfsprekend en onze deuroplossingen sluiten op beide pijlers aan. We zijn milieubewust en uiten dit in het advies over onze energiebesparende, veilige en duurzame deuroplossingen.

Ook in het nieuwe jaar realiseren wij graag samen met u doorgangen met industriële deuren in geconditioneerde productie en logistieke voeding omgevingen. Nodigt u ons uit voor uw bouwteam? Neem contact op.

CONTACT OPNEMEN
2020-01-06T11:27:46+00:00