In the mood for Padifood

Voor deze authentieke producent van Oosterse gerechten zal Prodoor in 2019 en 2020 gefaseerd een volledige renovatie doorvoeren aangaande alle industriële deuren.

Padi is de Maleise naam voor rijst. Met de wortels in de aarde wordt de rijst halm voor halm met de padi-sikkel gesneden en verzameld. Een van de meest essentiële ingrediënten van de Oosterse keuken vormde de basis van onze naam Padifood.

Theo Thé en zijn vrouw besloten vijftig jaar geleden alles achter zich te laten en met de boot naar Nederland af te reizen. Hier begonnen zij een authentiek Chinees-Indisch restaurant, met de naam De Padihoeve.

Een logisch vervolg op een leven lang in de Oosterse keuken, was om vers maaltijden van echte restaurantkwaliteit ook bij u thuis te kunnen serveren. Hiermee werd de basis gelegd voor Padifood. Door het succes hiervan is dit familiebedrijf gedurende de jaren gegroeid en worden de eindproducten nog steeds ambachtelijk in de wok bereid. Mensenwerk dus. Ondanks de snelle groei staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen.

De traditionele bereidingswijze gaat uit van mensenwerk en dat proef je. Het vlees marineren ze zelf, de rijst wordt gestoomd en de eindproducten worden ambachtelijk in de wok bereid. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit verse ingrediënten. De dagverse groentes worden meteen verwerkt en de specerijen, rijst, mie en ketjap importeren we zelf uit Azië. Het resultaat: hoogwaardige, ambachtelijke Oosterse gerechten zoals we kennen vanuit de beste restaurants.

 

 

2019-12-16T10:55:12+00:00