Houd listeria buiten de (snelloop)deur!

Onlangs schreef Vakblad Voedingsindustrie over de listeriabesmetting, welke bovenaan de lijst vanernstige besmettingen staat. Als uw bedrijf wordt getroffen, zijn de gevolgen nagenoeg niet te overzien en wordt er naarstig gezocht naar oplossingen om de Listeria zo snel mogelijk uit het bedrijf te krijgen. Beter nog zorgt u ervoor dat de Listeria geen kans krijgt! Er bestaat een methode die zeer effectief is tegen micro-organismen en dus nare besmettingen kan voorkomen, waardoor het bedrijfszekerheid en veiligheid biedt. Echter, laten we eens beginnen bij het begin en kies als bedrijf voor een full service partij waar naast de levering van specifieke deuroplossingen om besmetting te voorkomen, een hygiëne check een standaard onderdeel is van de uitgebreide 24/7 service.

Prodoor is altijd en overal betrokken en actief in de volledige voedselketen. Van slachterij tot verwerker en van verwerker tot distributiecentrum/ horecagroothandel en van distributiecentrum/horecagroothandel naar supermarkt/restaurant en van supermarkt/restaurant naar u. Dit is ook de reden waarom wij gecontroleerd bijdragen aan voedselveiligheid en hygiene.

Productie-efficiëntie, verwerkingssnelheid, hygiëne en respect voor de koudeketen zijn cruciaal in de voedingsindustrie. De snelloopdeuren van Prodoor helpen om aan deze eisen te voldoen zodat u verse en gezonde voeding kan produceren. Tevens kan het soepele en gladde PVC poortblad gemakkelijk gereinigd worden. Deze snelloopdeuren kunnen geïnstalleerd worden met een structuur en zijstijlen in roestvrij staal. Onzuiverheden kunnen zich moeilijk opstapelen op het poortblad of in de zijgeleiders en een optimale hygiëne wordt mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Lees meer over hygiëne op onze website of op de website van Vakblad Voedingsindustrie.

CONTACT OPNEMEN
2019-12-16T10:49:38+00:00