#REDUCE, #REUCE, #RECYCLE

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken publiceerde op 28 november de Recyclecheck voor flexibele kunststof verpakkingen. Producenten en importeurs van verpakte producten en verpakkingen kunnen met de Recyclecheck relatief eenvoudig en snel beoordelen of een verpakking goed recyclebaar is. Maar duurzame productie, betekent ook duurzame samenwerkingen met uw partners toch?

De Prodoor recycle creditcard maakt het u mogelijk ‘to recycle like there’s no tomorrow.’ Prodoor is van mening dat elk einde het begin is van iets nieuws. Ja, zo is het leven. Prodoor is milieubewust door actief te zijn met het adviseren van energiebesparende, veilige en duurzame deuroplossingen voor gebruik in de voedingsindustrie. Ons assortiment draagt zelfs bij aan BREEAM classificaties.

Als u ook gevoel heeft bij het milieu, de consument meer wilt bieden dan enkel een recyclebare verpakking, maar ook met de achterliggende processen wilt bijdragen aan recycling én de zorg deelt over welke wereld we achterlaten, zal het volgende u zeer aanspreken. Maak gebruik van onze “groene deal”: 5% korting op de aankoop van een industriële deur of deuroplossing inclusief installatie i.c.m. een 5 jarig onderhoudscontract vermeerderd met de Prodoor recycle creditcard.

De Prodoor recycle creditcard geeft u recht op gratis demontage, gratis verwijderen en gratis recyclen van een industriële deur of oplossing bij het bereiken van het einde van de technische levensduur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Lees meer over recycling op onze website of ga voor de KIDV Recyclecheck naar de website van Vakblad Voedingsindustrie.

 
CONTACT OPNEMEN
2019-12-13T09:52:54+00:00