Soms is een half woord NIET genoeg…

Hoewel de herkomst van ingrediënten altijd belangrijk is geweest, is de interesse van de consument om het verhaal achter hun voedsel te ontdekken, verder toegenomen en heeft het steeds meer invloed op de aankoopbeslissingen, aldus Vakblad Voedingsindustrie. De aandacht van de consument wordt geprikkeld door de mogelijkheid om meer te weten te komen over de manier waarop producten worden geproduceerd, wat het begrip van de productvoordelen bevordert en het vertrouwen in het merk helpt opbouwen.

Als gevolg hiervan richten fabrikanten zich steeds meer op de herkomstplatforms voor ingrediënten om de smaak en kwaliteit van hun producten te benadrukken, evenals hun unieke en duurzame inspanningen. Herkomstplatforms kunnen een hele reeks berichten overbrengen aan de consument, inclusief smaak, verwerkingsmethoden, culturele en traditionele achtergronden en de duidelijkere geografische oorsprong.

Ook bij Prodoor zit er een ‘verhaal achter de deur’. Want wij vertellen u graag wie we zijn! Prodoor bezit expertise ten aanzien van álle industriële deuren in de voedingsindustrie, waardoor u maar één service onderneming nodig heeft. Uw voordeel: één direct telefoonnummer en één directe contactpersoon voor onafgebroken 24/7 volledige ontzorging. Wat wilt u nog meer?

Uw deuren moeten zich, zowel technisch als hygiënisch, in een perfecte staat bevinden. De dienstverlening moet snel, flexibel en betrouwbaar zijn. Een samenwerking met Prodoor biedt u al deze voordelen. U heeft slechts één contactpersoon bij Prodoor, zowel voor nieuwbouw, onderhoud als voor de reparaties van al uw deuren. Of het nu een koel- of vriesdeur betreft, of een snelloopdeur, sectionaaldeur, branddeur of schuifdeur. Al uw deuren binnen uw interne logistiek binnen uw voedingsbedrijf zijn onze prioriteit.

Met onze duurzame industriële deuren en bijbehorende service maakt Prodoor ook úw verhaal richting de consument compleet, want deze zijn een aanzienlijk belangrijk onderdeel van het productieproces!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

CONTACT OPNEMEN
2019-12-18T13:35:10+00:00