In 2017 verhuisde Hems naar een nieuw pand in Oss. Met hoge verwachtingen vervolgden zij hun vleesactiviteiten op de nieuwe locatie. Na een half jaar ontstonden er echter problemen met de luchtvochtigheid. Aanpassing van doorgangen was nodig. Een optimalisatieproces voor kwaliteitsbehoud werd gestart.

Hems was oorspronkelijk gevestigd in het dorpje Netersel. Het bedrijf ontwikkelde zich daar van regionale leverancier van varkensvlees voor zelfstandige slagers tot internationaal opererende specialist met een compleet assortiment vlees en vleesproducten voor de slagers, de Aziatische horeca en horeca groothandel. Om het bedrijf verdere groeimogelijkheden te geven en efficiënter te kunnen werken, werden plannen voor nieuwbouw in Oss gesmeed en gerealiseerd.

Clen Dielen, operationeel manager en verantwoordelijk voor bouwtechnische zaken binnen het bedrijf, blikt terug: “Ik ben halverwege de bouw ingestapt en heb de mooie plannen samen met de aannemer waarheid zien worden. We zijn supertevreden over hoe dit traject is verlopen.

Denk aan de deuren voordat je aan bouwen begint en schakel Prodoor in. Dit is essentieel voor de ontwikkeling van jouw voedingsbedrijf! Zien hoe dit in de praktijk werkt? Lees het nu in onze nieuwe projectcase.