Wij vertellen u graag wie wij zijn

Contact

Onnavolgbaar

Prodoor is een onafhankelijk en unieke onderneming dat actief is in de Benelux en Duitsland met zelfstandig opererende vestigingen. Dit met een hoge mate van klantgerichtheid op het gebied van premium deuroplossingen en technische installaties voor eindgebruikers in de levensmiddelenindustrie voorzien van een 24/7 service dienstverlening. Van een standaard deurenbedrijf, via specialisme naar de wereld van creëren en realiseren waarin we intensief samenwerken met vastgoed ondernemers, projectontwikkelaars, architecten, engineers en gebouwpartners. Kortom de totaaloplosser voor doorgangen met industriële deuren in geconditioneerde productie en logistieke voeding omgevingen. Uniek vanwege haar volledige kwalitatieve assortiment van snelloopdeuren, koel-vriesdeuren, luchtdeuren, branddeuren, sectionaaldeuren en dockequipment in combinatie met haar expertise.

Kernwaarden

Betrokken

Bekwaam

Betrouwbaar

Betaalbaar

Tevredenheid

Prodoor beschikt over het ISO 2015 certificaat. Download het certificaat.

Downloads

Actief in de volledige voedselketen

Prodoor is altijd en overal betrokken en actief.  Van slachterij tot verwerker en van verwerker tot distributiecentrum/horecagroothandel en van distributiecentrum/horecagroothandel naar supermarkt/restaurant en van supermarkt/restaurant naar u. Dit is ook de reden waarom wij gecontroleerd bijdragen aan voedselveiligheid en hygiëne en steun geven aan dierenwelzijn.

Onze karakters

Graag stellen wij u voor aan onze kantoormedewerkers. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Ronnie Schiltmans
Ronnie SchiltmansAlgemeen Directeur
Rogier Mooiman
Rogier MooimanFinancieel Directeur
Peter Elbertsen
Peter ElbertsenAdministratief Medewerker
Marcel Dijkkamp
Marcel DijkkampCommercieel Medewerker
Bas ten Duis
Bas ten DuisCommercieel Medewerker
Mischa Schut
Mischa SchutPlanner
Wendi ter Haar
Wendi ter HaarHR manager
Cindy Krepel
Cindy KrepelMarketing manager
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur
Service
Servicemonteur

Onze monteurs zijn standaard VCA VOL opgeleid, zij beschikken standaard over een hoogwerker en heftruckcertificaat en zij werken uitsluitend met goedgekeurde gereedschappen en middelen welke geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ook werken bij Prodoor? Bekijk onze actuele vacatures.

Vacatures

Cultuur

Werken bij Prodoor is een manier van leven. We zwemmen graag tegen de stroom in en dat moet wel bij je passen. We doen het namelijk net even anders dan anderen, waardoor we opvallen in de markt. En dat zorgt voor steeds meer tevreden klanten die graag met ons samenwerken. Aan de basis van dat succes staan jij en je collega’s. Echte Specialisten, met verstand van het vak en hart voor de klant en de zaak. Jullie gaan elke dag opnieuw de Uitdaging aan om klanten het beste advies, het beste product en de beste service te geven en door jullie Professionele werkhouding ervaart de klant ook echt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Jullie zijn Eerlijk, respectvol en oprecht in de omgang met klanten en collega’s en staan open voor de opvattingen en ideeën van anderen. Samen weten jullie zo het beste Resultaat voor onze klanten en voor Prodoor te behalen.

Dát maakt werken bij Prodoor SUPER!

Prodoor Campus

Een opleiding industriële deurenmonteur is vanaf nu mogelijk via ons en het leerlingwezen. Ook omscholing vanuit een andere technische expertise mogelijk. Het vinden van geschikte technische medewerkers is niet makkelijk. Om onze kwaliteit en vooraanstaande positie te behouden bij het creëren en realiseren van doorgangen met industriële deuren in geconditioneerde productie en logistieke voeding omgevingen kan een professionele opleiding niet langer ontbreken. Wilt u meer weten? Stuur ons een e-mail.

Personeelsvereniging

Werken bij Prodoor is SUPER, maar niet zonder aandacht. Immers aandacht maakt alles beter en mooier. Prodoor investeert in haar medewerkers door betrokken te zijn met de mensen achter de medewerkers en ze alle mogelijkheden te geven om zich zowel als professional en als mens zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Voortdurende betrokkenheid en aandacht voor de juiste balans tussen werk en privé is de enigste basis voor een duurzame samenwerking zonder concessies te doen aan de professionaliteit aan de ene kant en de gezinssituatie aan de andere kant. Prodoor geeft heel veel en krijgt daardoor via haar medewerkers ook veel werk verzet voor haar klanten. Om de samenwerking met medewerkers en hun gezinnen op lange termijn in stand te houden is er o.a. een personeelsvereniging die gedurende het jaar diverse activiteiten organiseert teneinde een steeds hechter team van medewerkers te creëren. Prodoor haalt haar voldoening uit het succes van haar mensen die onafgebroken en op een onderscheidende wijze klantgericht en klantvriendelijk hun klanten ontzorgen. Op deze moderne manier is er voor ons allen elke dag een belegde boterham.