Loading...
Nieuws & Media 2018-05-22T17:31:59+00:00

Ontdek het laatste nieuws van Prodoor!

Met industriële deuren voldoen aan de BREEAM-NL Outstanding eisen

Tegenover de bestaande productielocatie is voor pluimveeslachterij Remkes in Epe een nieuw pand gerealiseerd. De nieuwbouw is onder meer bestemd voor een pasteurisatie- en kokerijgedeelte van 4.000 m2, een vriesopslag van 3.800 m2 en een expeditieruimte van 2.400 m2.

By |Nieuws|

Deuren zijn onderdeel van ontwikkeling en zorgen voor kwaliteitsbehoud in de voedingsindustrie

In 2017 verhuisde Hems naar een nieuw pand in Oss. Met hoge verwachtingen vervolgden zij hun vleesactiviteiten op de nieuwe locatie. Na een half jaar ontstonden er echter problemen met de luchtvochtigheid. Aanpassing van doorgangen was nodig. Een optimalisatieproces

By |Nieuws|

Kuppen en Lippelt na de periode ThyssenKrupp/Hoesch Bouwsystemen opnieuw aan de slag voor Schiltmans, maar nu dan bij Prodoor

John Kuppen (rechts) is met zijn jarenlange ervaring op zowel technisch als commercieel gebied in diverse functies een goede aanwinst voor Prodoor. Naast vele jaren ervaring in de elektronica (sales en development), is John Kuppen al sinds 2008 werkzaam in

By |Nieuws|

Brandwerende doorgangen in de voedingsindustrie conform Europese wetgeving

Bij één van onze vaste relaties zijn we thans actief met het monteren en installeren van een CE-brandscherm op een staalconstructie in een brandwand. Deze is voorzien van brandwerende dagkantbekleding en wordt afgewerkt met een rvs-staalplaat welke in verstek

By |Nieuws|