Een kwart van de huishoudens in ons land verspilde tijdens de COVID-19 crisis naar eigen zeggen minder voedsel dan ervoor. Dat blijkt uit een online survey onder 1.500 consumenten, uitgevoerd door Wageningen Food & Biobased Research en het Voedingscentrum. Vooral verse groente en fruit en maaltijdresten werden vaker van de afvalbak gered, aldus vakblad Voedingsindustrie.

Ook bij Prodoor houden we niet van verspilling, wat betekent dat u sowieso altijd een duurzame deuroplossing wordt geadviseerd. Echter, we voegen nóg wat extra’s toe. Kent u bijvoorbeeld de Prodoor recycle creditcard? Deze geeft u recht op gratis demontage, gratis verwijderen en gratis recyclen van een industriële deur of oplossing bij het bereiken van het einde van de technische levensduur van uw deur(en). Maar dat is nog niet alles! Bij aanschaf van een industriële deur of oplossing, inclusief installatie én een 5-jarig onderhoudscontract, ontvangt u ook nog eens 5% korting. U wordt dus letterlijk beloond, zodat wij verspilling kunnen reduceren. Daar worden wij beiden, maar ook het milieu, blij van!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zo’n recycle creditcard? Onze servicemonteurs zijn u graag van dienst en voorzien u van adviezen! Kijk ook eens op onze website: https://www.prodoor.nl/duurzaamheid/

Gehele artikel lezen? Klik hier.

CONTACT OPNEMEN