Project Description

Meer informatie over dit project ontvangen?

Neem contact op

Pluimveeslachterij Remkes, Epe

Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes te Epe wordt nieuwbouw gerealiseerd. Het project wordt onder de internationale standaard BREEAM-NL Outstanding (duurzaam) gebouwd.

Prodoor monteert in onder aanneming voor KIM Nederland B.V. 60 stuks koel- en vriesdeuren voor de nieuwbouw Remkes te Epe. 
Daarnaast levert, monteert en installeert Prodoor 23 stuks snelloopdeuren met een flexibel deurblad evenals 10 stuks ISO Speed cold snelloopdeuren met een geïsoleerd deurblad, beiden van het merk Hörmann. Voor de brandscheidingen levert Prodoor aanvullend 9 brandschermen van het merk Next Door Systems.

Project Details

REALISATIE

Zomer 2020

DEUROPLOSSING

Nieuwbouw en service snelloopdeuren en koel- en vriesdeuren

Betrokkenheid in de voedingsindustrie

Prodoor wordt steeds meer betrokken bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in de voedingsindustrie. Het adviseren van de voorschrijvende markt en het engineeren zijn daar belangrijke onderdelen van. Immers, het gebouw krijgt uiteindelijk een statische functie maar de doorgangen zijn bepalend voor het duurzaam functioneren van mensen, middelen en producten. De keuzes hiervoor dienen al bij de ontwikkeling gemaakt te worden, en niet meer gedurende de bouwwerkzaamheden zoals nog altijd te vaak plaatsheeft. Dagelijks zien we bij servicewerkzaamheden wat de gevolgen zijn van foutieve keuzes vóóraf, en dit leidt tot tientallen jaren hoge service en onderhoudskosten voor de gebruiker van het gebouw.

Prodoor wordt steeds meer betrokken bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in de voedingsindustrie. Het adviseren van de voorschrijvende markt en het engineeren zijn daar belangrijke onderdelen van.”

Ronnie Schiltmans • Directeur Prodoor Benelux B.V.

Project Gallery

Video Gallery