Project Description

Veilig, efficiënt, duurzaam en energiezuinig

Typen snelloopdeuren

S 4012 FLL

Snelloopdeur voorzien van buismotor voor geringe inbouwruimte. Om maximalecapaciteit uit opslagruimte te halen worden stellingen vaak dicht tegen wanden en vlak naast doorgangen geplaatst. Voor deze situaties is de snelloopdeur met buismotor de ideale oplossing.an alles komt een eind hoor je mensen wel eens zeggen. Een einde is ook altijd weer het begin van iets nieuws. Ja, zo is het leven.

Meer informatie
Product downloads

S 915 FLL

De oplossing voor frequent gebruikte binnen afsluitingen die na een eventueleaanrijding na enkele seconden weer operationeel is.

Prijsgunstige snelloopdeur voorzien van flexibele onderlijst met anti-crash, in de zijgeleiding geïntegreerde veiligheidslijstlijst (IP67)  en frequentie gestuurdeaandrijving zorgt voor vermindering van operationele kosten door het eenvoudigeherstel na een eventuele aanrijding en de hoge openingssnelheid.

De aluminium windzekeringprofielen zorgen voor benodigde stabiliteit van hetdeurblad en bieden de mogelijkheid om bij beschadiging van het deurblad snel en eenvoudig alleen het beschadigde deel te vervangen en niet het gehele deurblad.

Meer informatie
Product downloads

S 2010 FLL

De geruisloze snelloopdeur voor doorgangen tussen afdelingen met een laaggeluidsniveau of doorgangen met tochtproblemen. Het deurblad is voorzien van geïntegreerde verenstaal windzekeringen en dubbele looprollen wat zorgt voor eengeruisloze deurloop en een hoge stabiliteit van het deurblad.

De openingssnelheid bedraagt standaard max. 2 m/sec maar door de optioneelverkrijgbare frequentie gestuurde aandrijving, type AS 500 FUE, zijnopeningssnelheden mogelijk tot 3 m/sec! Optioneel kan de S2010-FLL wordenvoorzien van een aluminium onderlijst voor windbelasting klasse 1 (DIN EN 12424).

Meer informatie
Product downloads

S 2020 FLL

De snelloopdeur voorzien van flexibele onderlijst voor frequent gebruikte buitenafsluitingen met verhoogde kans op aanrijding door bijv. een heftruck. Door de flexibele onderlijst met anti-crash is de deur beveiligd tegen aanrijdschade, wordt stagnatie in het productie proces voorkomen en behoren hoge reparatiekosten tot het verleden.

Energiekosten worden verminderd dankzij de standaard frequentiegestuurde aandrijving met een openingssnelheid tot 2 m/sec en een sluitsnelheid van 0.8 m/sec. Optioneel is een frequentiegestuurde aandrijving verkrijgbaar met een openingssnelheid tot 3 m/sec voor mogelijk nog meer energiebesparing.

Door de geïntegreerde verenstaal windzekeringen met dubbele looprollen en een uniek veerspansysteem in de zijgeleiding is deze snelloopdeur bestand tegen hoge windbelasting, klasse 2 (DIN EN 12424).

Meer informatie
Product downloads

S 2000 ALL

Volledig transparante snelloopdeur voor meer lichtinval en optimaal zicht. De volledig transparante snelloopdeur S-2000-ALL is geschikt als buitendeur voor meer lichtinval en een veilige doorkijk maar tevens inzetbaar als binnen deur voor maximale veiligheid op de werkvloer. Het transparante deurblad met een dikte van 4 mm zorgt voor optimaal zicht en daardoor voor veilig in- en extern transport en voorkomt ongewenste aanrijdingen.

Deurafmetingen boven de 25m2 hebben een 3 mm dik vezelversterkt deurblad voorzien van een zichstrook op ooghoogte over de gehele deurbreedte. Deuren met afmetingen boven de 25m2 zijn verkrijgbaar in de kleuren RAL 2004 (zuiver oranje), RAL 5010 (gentiaanblauw) of RAL 7038 (agaatgrijs).

Door de geïntegreerde verenstaal windzekeringen met dubbele looprollen en een uniek veerspansysteem in de zijgeleiding is deze snelloopdeur bestand tegen hoge windbelasting, klasse 2 (DIN EN 12424).

Meer informatie
Product downloads

S 2030 FL

Snelloopdeur als buitenafsluiting voor frequent gebruikte doorgangen met buiten proportionele afmetingen.

De veilige deur, ondanks de grote afmetingen, door een uniek dubbel veerspansysteem en een dubbele beveiliging onder het deurblad. De extra brede geleiderails zorgen ook bij hoge windbelasting, klasse 3 (DIN EN 12424) tot 6000 mm voor een veilige deurloop.

De geïntegreerde verenstaal windzekeringen met dubbele looprollen zorgen voor de benodigde stabiliteit van het deurblad en geruisloos openen en sluiten.

Meer informatie
Product downloads

Iso Speed Cold

Snelle geïsoleerde deur voor frequent gebruikte doorgangen met grote temperatuurverschillen. Deurblad opgebouwd uit 80 mm geïsoleerde sandwichpanelen voorzien van CFK-vrij polyurethaanschuim (PU), in diepvries toepassingen voorzien van verwarmingslint tussen de deursecties, speciale latei- en vloerafdichtingen maken deze sneloopdeur uitermate geschikt voor doorgangen met grote temperatuurverschillen.

De hoge isolatiewaarde van 0.3 W/m2 K wordt bereikt dankzij de 80 mm geïsoleerde sandwichpanelen waarvan de binnen- en buitenbeplating thermisch gescheiden is en de speciale latei- en vloerafdichtingen.

Dankzij de standaard frequentiegestuurde aandrijving worden openingssnelheden bereikt tot 2 m/sec en sluit de deur automatisch na geopend te zijn met een snelheid van 0.8 m/sec. Hierdoor wordt onnodig energieverlies voorkomen.

Meer informatie
Product downloads

S 2012-Iso L

De energiebesparende snelloopdeur voor geconditioneerde opslagruimten.

Nieuw bij de S 2012 Iso L snelloopdeur is de in de zijgeleiding geïntegreerdeveiligheidslichtlijst (IP67), welke tot een hoogte van 2500 mm  de doorgang bewaakt. Hierdoor is een onderloopbeveiliging niet noodzakelijk.

Frequent gebruikte doorgangen voor geconditioneerde opslag vragen ombetrouwbare, snelle en geïsoleerde deuren, om zodoende onnodig energie verlies tevoorkomen.

De S 2012- Iso L snelloopdeur heeft een 20 mm dik geïsoleerd deurblad,welke 2-zijdig is voorzien van een 0.9 mm dik Polyester weefsel in RAL 7038 (grijs). De snelloopdeur S2012-ISO L is standaard voorzien van een frequentie gestuurdeaandrijving met een openingssnelheid van ca. 1,5 m/sec.

Door het gepatenteerde ZAK-systeem verschuift het deurpantser op de console en geleidt het deurblad steeds loodrecht in de geleiderails. Hierdoor zal te allen tijde en optimale afdichting gerealiseerd worden en dus optimale isolatie.

Meer informatie
Product downloads

Super MS 12

De “supermarkt” deur.

Meer informatie
Product downloads

2010 MSL

Meer informatie
Product downloads

S 1500 L Food

Speciaal voor de voeding- en levensmiddelen industrie ontwikkelde snelloopdeur. Toepassingen in de voeding- en levensmiddelen industrie stellen hoge eisen aangaande hygiëne, worden vaak toegepast in vochtige ruimten en dienen derhalve bestand te zijn tegen het dagelijks reinigen.

De gehele deurconstructie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS, wikkelbuis en aandrijving zijn voorzien van RVS afdekkapen, aandrijving, schakelkast en elektrisch componenten uitgevoerd in IP65. Gezien het geringe deurgewicht dankzij de flexibele onderlijst behoeft de deur niet te worden voorzien van een, vaak in vochtige ruimtes, storing gevoelige onderloopbeveiliging.

Meer informatie
Product downloads

S 1500 Clean

Transparante snelloopdeur voor cleanrooms in de chemische en farmaceutische industrie. Door de mogelijke grote drukverschillen, tot 50 Pa, is deze snelloopdeur voorzien van speciale geleiderails waardoor lekkage van lucht tot een minimum wordt beperkt.

Het transparante deurblad met een dikte van 4 mm is voorzien van geïntegreerde verenstaal windzekering -en wat in combinatie met de speciale geleidrails zorgt voor een hoge luchtdichtheid. Zijgeleiding, afdekkap voor wikkelbuis en aandrijving zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig RVS.

Meer informatie
Product downloads

S 900

Snelloopdeur speciaal ontwikkeld voor geautomatiseerde transportsystemen. De snelloopdeur S900 wordt ingezet bij doorgangen tussen productie en magazijnen in het geautomatiseerde transportsysteem.

De deurbesturing van de snelloopdeur S900 kan eenvoudig geïntegreerd worden in het geautomatiseerde transportsysteem. Middels een potentiaal vrij contact wordt de deurpositie (open/dicht) gemeld aan de besturing.

Meer informatie
Product downloads

RTS 4000 PU 42

Brochure
Commercieel productblad
Inbouwtekening
Bestektekst

RTS 42

Meer informatie
Product downloads

RTS 67

Meer informatie
Product downloads

RTS Akoestiek

Meer informatie
Product downloads

Brochures

Brochure snelloopdeuren