Dankzij Prodoor zijn de poffertjes van Jan nu nóg lekkerder!

Wie kent ze niet, de pannenkoeken en poffertjes van Jan? Jan wordt gemaakt bij Cerelia, opgericht in 1974. Met meer dan 11 productielocaties is het nu Franse voormalige familiebedrijf uitgegroeid tot internationaal marktleider van koelverse deegproducten. We nemen een kijkje in de keuken van de fabriek in Sliedrecht.

Michael Driessen is project engineer bij Cerelia in Sliedrecht. In die functie is hij betrokken bij álles wat te maken heeft met de projectmatige optimalisatie van de locatie: van het opnieuw asfalteren van het parkeerterrein tot en met de renovatiewerkzaamheden noodzakelijk voor het optimaal conditioneren van de productie- en logistieke ruimtes.

Michael voelt zich prettig in het familiebedrijf. “Het is hier de normaalste zaak om elkaar te helpen. Iedereen kan zichzelf zijn, zich ontplooien en ontwikkelen. Die goede sfeer onder medewerkers vormt naar mijn idee de basis voor het succes van dit bedrijf.”

Diezelfde instelling proefde hij bij het eerste telefonisch contact met Prodoor Benelux B.V uit Apeldoorn. Hij kreeg projectleider/werkvoorbereider Jan-Willem Mol aan de lijn en legde hem de opdracht voor: alle industriële deuren in de fabriek repareren en/of vervangen. “Jan-Willem reageerde gelijk enthousiast. We maakten een afspraak, hij bezocht onze fabriek, voerde een duurzaamheidscheck uit en bracht onze wensen in kaart. Vanaf dat moment tot en met de oplevering zijn we samen opgetrokken, wat ik echt prettig werken vind. Gedurende de uitvoering stelde Prodoor bovendien hoofdmonteur Milco Wijgman aan. Hij was mijn dagelijkse contactpersoon voor het afstemmen van onze productie en hygiëneplanning op de werkzaamheden.”

“Om een bestaande omgeving aan te passen aan de hoogste eisen van productkwaliteit en voedselveiligheid, is vakmanschap nodig”, vervolgt de project engineer. “Dat vonden wij zeker bij Prodoor. Ze zijn echt betrokken bij hun project, het lijken wel deurendokters met zorg voor hun patiënten.” Michael is dan ook dik tevreden met de realisatie van de renovatie. “Helemaal toen Ronnie Schiltmans, directeur/eigenaar van Prodoor, in navolging van de technische oplevering hier langskwam; om te vragen of écht alles naar wens is, en of er voor hen als organisatie nog wat te verbeteren valt. Zo maak je als bedrijf het verschil. Hun kernwaarden ‘betrokken, betrouwbaar en bekwaam’ zijn geen loze beloften: ze maken ze waar in de praktijk.”

In de afgelopen maanden zijn er bij Cerelia nieuwe Seuster snelloopdeuren van het type S 2010 FLL geplaatst en zijn er voortdurend reparaties uitgevoerd om de verschillende productie en logistieke afdelingen te conditioneren en/of af te scheiden. De kwaliteitsproducten van Jan worden hierdoor in nog betere omstandigheden geproduceerd en via een 24/7 doorlopend service en onderhoudscontract continue gewaarborgd.

Benieuwd naar de servicemogelijkheden? Bekijk de servicerubriek op onze website of neem contact op.

Bron: Vakblad Voedingsindustrie.

CONTACT OPNEMEN
2019-11-14T15:28:50+00:00