Ontdek het laatste nieuws van Prodoor!
Houd listeria buiten de (snelloop)deur!
Onlangs schreef Vakblad Voedingsindustrie over de listeriabesmetting, welke bovenaan de lijst vanernstige besmettingen staat. Als uw bedrijf wordt getroffen, zijn de gevolgen nagenoeg niet te overzien en wordt er naarstig gezocht naar oplossingen om de Listeria zo snel mogelijk uit het
Consument besteedt meer aan duurzaam voedsel
Onlangs schreef Vakblad Voedingsindustrie over de opkomst van duurzaam voedsel. In 2018 kochten huishoudens voor 4,9 miljard euro aan dier- en milieuvriendelijk geproduceerd voedsel, een stijging van 7% t.o.v. 2017. Duurzamer geproduceerd voedsel is voor de consument herkenbaar als het
Prodoor Air
In het afgelopen jaar is aantal files op de hoofdknooppunten in Nederland met 20% toegenomen, en op de overige hoofdsnelwegen zelfs met 40%. De Nederlandse overheid is niet in staat om het toenemende verkeer en de steeds groter wordende logistieke
Van renovatie naar energiebesparing
Al in 2016 besteedde K.I.M. Nederland de deuren voor de binnenbouw uit aan Prodoor. En zo kwam ook Padifood in contact met het Prodoor team. Het ontstane vertrouwen resulteerde in een tweejarige renovatieopdracht. Momenteel worden verouderde deuren vervangen, andere
Word jij onze nieuwe collega?
Prodoor zoekt enthousiaste nieuwe medewerkers. Word jij onze collega? Bekijk onze actuele vacatures op de website of neem een kijkje in de nieuwe brochure. Brochure direct lezen? Klik op de PDF om de download te starten.
Prodoor in Stedenbouw
In de recente editie van het vakblad Stedenbouw wordt ingezoomd op het project Hanos te Hengelo, waar samen met onze partner Masterveil diverse uiteenlopende deuroplossingen zijn toegepast. Bent u benieuwd naar dit artikel? Via deze link leest u het